Nissan Almera: Automatenbak Olie Verversen

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

Hallo,
Ik rijd een Nissan Almera automaat deze heeft 105.000 km gelopen, ik rijd een 7000 km per jaar, volgens mij is de automatenbak olie nog nooit vervangen, zou dat wel moeten ?
Ik ben een rustige rijder en heb nooit problemen met de bak, hij slipt/hapert niet en trekt goed op, en aan de peilstok te zien is de olie ook niet vuil.

Alvast bedankt voor uw reactie.

JANSSEN90

Geplaatst door JANSSEN90 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Almera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Punt (35) PRO, 14 jaar geleden

Hallo Twan olie verversen is altijd goed het is alleen jammer dat je vaak maar de helft van de inhoud wisselt .De koppeling blijft vol.Een goede indicatie om de olie te wisselen is de kleur (rose en voora lniet bruin )en geur . Geur van verbrand kunststof . Sommige bakken hebben een opschroeffilter informeer er naar. Het schakelen gaat vaak nog soepeler. Succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.