Nissan Murano : bijna lege accu

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.5 V6

Als ik mijn auto een week of drie niet gebruik, lukt het niet meer om de auto te starten.Hij gaat dan nog nauwelijks rond.Ik heb dit ook gehad met mijn Chevy Van en een Laguna.Er zit een klasse 3 alarm in.Het is heel vervelend als je op vakantie gaat en je komt terug op Schiphol en je auto wil niet starten.Er zit overigens een nieuwe Varta accu in.De dynamo laadt ook goed bij.Het komt naar mijn menig door die "stille"stroomverbruikers.Kan dit worden voorkomen of moet ik er maar mee leren even.
ferry

ferdinand

Geplaatst door ferdinand (60) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Murano? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

ferdinand (60), 9 jaar geleden

Ik ben overigens vergeten erbij te vertellen,dat er weinig mee wordt gereden.Meestal kleine stukjes.
ferry

kaleido 1 (1580) PRO, 9 jaar geleden

Meet eens het lekstroom gebeuren , als dit te hoog is sta je ook zo met een lege/zwakke accu.

ferdinand (60), 9 jaar geleden

Bedankt ferrie voor je antwoord. Maar ik ben er nu achter.Ik ben eens gaan googlen-dat had ik overigens eerder moeten doen- en wat blijkt.Een moderne auto met alle toeters en bellen gebruikt een ruststroom tussen de 60 en 80mA.Dit betekent,dat een accu na ongeveer een maand leeg is.Dit klopt wel met mijn ervaring, na enkele weken gaat de startmotor nog wel rond maar niet snel genoeg om aan te slaan.Dat is vervelend als de auto niet je daily driver is.De enige oplossing is er meer mee gaan rijden.Dit topic kan worden gesloten.
ferry

ferdinand (60), 9 jaar geleden

Helaas moet dit topic weer open.Ik heb hem met startkabels(dikke) niet aan de gang kunnen krijgen.Ik moet dus de accu opladen.Moet ik hierbij nog ergens op letten.Ik kan bij de papieren geen radiocode vinden, terwijl ik alles van de vorige eigenaar heb gekregen.In het boekje wordt er ook niet over geschreven.Wat er wel staat is,dat de radio is gekoppeld aan de startonderbreking en niet in een ander auto kan worden geplaatst.Betekent dit dat er geen code nodig is .Ik hoor het graag.
ferry

Nissanwielmonteur (0) PRO, 9 jaar geleden

Radio heeft inderdaad geen code.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Murano of stel zelf een nieuwe vraag.