Nissan Terrano Ii: Electrische ramen werken niet meer.

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.7Tdi

Van de 4 ramen werken er 3 niet meer, het zijn gescheiden systemen als het goed is. Ik heb ze lang niet gebruikt. Hoor een klikje als ik de schakelaars omhoog/omlaag zet, maar er gebeurt verder niets. Is het denkbaar dat er iets vastzit of zijn van (alle 3?) de motortjes defect?

Rich

richielion

Geplaatst door richielion (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Terrano? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Michel7773 (0) PRO, 14 jaar geleden

Welke 3 werken niet meer ? Als lv nog wel werkt dan zal waarschijlijk de schakelaar om de rest uit te schakelen ingedrukt zijn.

richielion (0), 14 jaar geleden

Dank voor het meedenken!

Dat had ik uiteraad wel gecontroleerd, maar kan die schakelaar defect zijn in de stand dat de overige uitgeschakeld zijn? Idd werkt alleen lv nu nog.

richielion (0), 14 jaar geleden

Update: met het mooie weer had ik wat tijd om speakers te vervangen en heb ook even naar de raamsystemen gekeken. Een en ander ingespoten met wat contactspray, een dunne platte schroevendraaier langs rubbers en ramen gehaald en voorzichtig een paar tikken op de motor per raam gegeven terwijl ik de bediening van de ramen op "neer" indrukte. Eén voor één gingen de ramen weer open. Probleem is daarmee opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Terrano of stel zelf een nieuwe vraag.