Nissan Atleon 2004: Gloeisysteem

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorinhoud (cc): 3000, Vermogen (kw): 88

Goededag

Ik had een vraagje want we komen er zelf niet uit .

Sinds een week bezit mijn man een oprijwagen. Een nissan atleon. Top ding alleen start hij wat moeizaam. Vermoeden gloeisysteem. Nou heeft mijn man het gloeisysteem eruit gehaald maar geen idee waar we aan een nieuwe kunnen komen en hoe dit bij zo een truck word genoemd. Meerdere zoek functies gedaan maar geen afbeelding van dit systeem.

Wie o wie kan ons de benaming geven en misschien de tip waar online te bestellen.


Mvg monique

briandylan

Geplaatst door briandylan , lid sinds 1 maand geleden

2 Reacties

harry4203 PRO, 1 maand geleden

Ik ken deze auto en motor niet, maar de foto die erbij staat is volgensmij een inlaatluchtwerwarming. ik neem aan dat ie ook gewoon ergens gloeistiften heeft. deze eruit draaien en daar zal vast wel iets van een nummer op staan. (eerst maar eens meten of ze wel defect zijn naturrlijk.)

    Die zitten er dus niet. ( gloeistiften). Vandaag eerst maar even brandstoffilter vervangen want die is ook niet meer in al te beste staat . - briandylan, 1 maand geleden

Punt PRO, 1 maand geleden

Goede morgen, Aan de aansluiting te zien zit daar een grote weerstand ,de isolatie is gesmolten !
Meet de weerstand en of doe een test met startkabels . Als de verwarming goed is gloeit deze snel op .
Er zal een zekering in het circuit aanwezig zijn. Meet de spanning en zit er bij lage temperatuur een startknop in het systeem ? Succes .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Atleon of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.