Nissan Note 2006: herrie aan achterkant

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: CR14, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 65

Bekend euvel?

Sinds enige dagen maakt mijn auto herrie aan de achterkant tijdens het rijden. het wordt harder naarmate de snelheid omhoog gaat. Dus ik dacht aan de banden, maar zie er niets aan, voelen niet extra warm/heet aan. De Vredestein Quatrac all weather banden zitten er al 2 jaar onder, dus hier is ook niets aan veranderd.
Uitlaat is het ook niet, want bij stilstaan en gas geven hoor ik het niet.
Zou het iets met de aandrijving kunnen zijn, is dit misschien een bekend probleem? Of wat wel eens voorkomt bij de Note?
Kan het niet goed plaatsen wat hier de oorzaak van zou kunnen zijn.

BVD

upperchurch

Geplaatst door upperchurch (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Note? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldford (0) PRO, 2 jaar geleden

De auto heeft voorwielaandrijving, dus een geluid dat van achteren komt heeft niets met de aandrijving te maken. Hooguit een geluid dat van voren komt, maar waarvan je denkt dat het van achteren komt, kan door de aandrijving veroorzaakt worden.

    Oja, lekker stom van mij.
    Kan inderdaad niet van de aandrijving komen. - upperchurch (0), 2 jaar geleden

Hans4040 (310) PRO, 2 jaar geleden

Je kan de auto eens opkrikken en dan de wielen draaien...misschien is er iets met de remmen.
Of een wiellager kapot.

Highway (120) PRO, 2 jaar geleden

Ik weet het niet zeker maar is de Note en de Modus niet bijna het zelfde? Bij een modus is er iets met de brandstofleidingen die dan rammelen op de tank.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Note of stel zelf een nieuwe vraag.