Nissan Qashqai: huilend geluid nissan qashqai

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Motorcode: 15dci k9k

hallo iedereen
Als ik mijn nissan qashqai start nadat hij een paar uur heeft stilgestaan maakt hij de eerste 20 sec echt een huilen geluid in de buurt van de multieriem precies een defecte lager. Maar na die 20 seconden hoor je niks meer en als je gas geeft komt het geluid iets later. Weet iemand wat dit is of waaraan dit kan liggen. Het is niet elke keer als je de wagen start.

plantrekker

Geplaatst door plantrekker (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Qashqai? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

Nissanwielmonteur (0) PRO, 9 jaar geleden

Ik zou de krukas poelie eens laten controleren.

plantrekker (0), 9 jaar geleden

Ondertussen is de distrubutieriem, multieriem , spanrol distrubutieriem , waterpomp, rol alternator vervangen alles nagekeken maar helaas het huilend geluid is er nog steeds bij koude start nog iemand tips

JaapVeld (0), 9 jaar geleden

Is het niet de startmotor waarvan de bendix te laat terug gaat als de motor loopt (blijft hangen in de starterkrans dat huilt ook)

Gr Jaap

plantrekker (0), 9 jaar geleden

Dat kan ik nog is nazien maar het is enkel bij koude motor of dat ie tijdje heeft stilgestaan en bij warme motor is het steeds aanwezig op achtergrond maar dan is het nauwelijks hoorbaar dan moet je al echt luisteren

JaapVeld (0), 9 jaar geleden

Als het echt zacht op de achtergrond meehuilt met warme motor zal het denk ik niet de hangende startmotor zijn want dan was ie al lang naar z'n grootje denk ik.

Gr Jaap

JemaCl (0), 9 jaar geleden

Is het probleem opgelost??
Heb soms juist hetzelfde voor met idem zo een wagen QQ2008

grts
JM

conradus (50), 9 jaar geleden

Lager aircopomp?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Qashqai of stel zelf een nieuwe vraag.