Nissan Almera Tino 2001: Kofferbakslot

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: QG18, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 84

Mijn vrouw heeft een Nissan Almera Tino uit 2001. De kofferbak reageert niet meer op de centrale vergrendeling. De portieren doen het wel. Helaas zit er aan de buitenzijde van de kofferbak geen mogelijkheid om de kofferbak handmatig open te doen. Het werkt alleen op de afstandsbediening. Ik heb zelf al gekeken of ik iets aan de binnen kant kan doen maar is zover ik heb gezien niet te doen.De kofferbak gaat nu dus niet meer open. Heeft er iemand een oplossing of wordt het naar de dealer met een hoop kosten.

Daniel Nihof

Geplaatst door Daniel Nihof (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Almera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

kaleido 1 (2225) PRO, 3 jaar geleden

Zit er naast de stoel ook geen hendeltje op de vloer ?
Anders via de binnenkant de klep open maken , als hij open is de bedrading tussen klep en dak controleren op breuk in de rubberen doorvoer.

Daniel Nihof (0), 3 jaar geleden

Dat zit er helaas niet, heb ik geprobeerd alleen is de vraag hoe, ik heb het al geprobeerd bij het slot maar dat is niet gelukt of ik doe iets verkeerd. Weet u misschien hoe dat moet

kaleido 1 (2225) PRO, 3 jaar geleden

Afdekplaat los trekken , gaat lastig , meestal niet zonder schade , er zit geen los paneel in de afdekking dat er uit kan ? , gaatje maken zodat je bij het slot kunt.

Daniel Nihof (0), 3 jaar geleden

Ga ik dat proberen, bedankt voor uw reactie 👍👍

patrickmk3 (0) PRO, 3 jaar geleden

reserve sleutel ook geprobeerd ? is ook een kans dat net het knopje van ontgrendelen kofferbak kapot is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.