Nissan PRIMERA: krukassensor

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: QR20, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 103

Allereerst alle leden en moderators een gezond 2018 gewenst.Nadat in september een nieuwe koppakking erin gegaan is en hij als een zonnetje liep zijn we naar duitsland heen en weer gegaan daar benzine E10 getankt met 10% bioethanol waarna het probleem is begonnen.Wegenwacht gebeld omdat hij haast niet meer startte en daar kwam de krukassensor uit met code p0335.Mijn vraag is nu heeft dit model ook nog een nokkenassensor want dit moet dan gelijk met de krukassensor gebeuren zoals al eerder op dit forum behandeld.In afwachting van uw antwoord bedank ik u vast.Trouwens ook cruisecontrol werkt niet meer maar dat zal wel met de krukassensor te maken hebben.Groetjes John.

bogiebus

Geplaatst door bogiebus (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Nissanwielmonteur (0) PRO, 6 jaar geleden

Ja er is een nokkenassensor.

bogiebus (0), 6 jaar geleden

Geweldig bedankt het verlossende antwoord ze konden in de garage(geen nissan garage)alleen de krukassensor vinden om te bestellen heel erg bedankt ga ze morgen gelijk wakker schudden daar top man ik laat de afloop weten hoor.Groetjes John.

bogiebus (0), 6 jaar geleden

Vandaag mijn auto naar de garage gebracht de krukassensor vervangen een heel karwei moeilijk bereikbaar en de nokkenassensor dit was slechts een paar minuten.Alles werkt weer naar behoren loopt prima.Nog even dit de krukassensor is identiek aan de nokkenassensor dit staat ook op het doosje of of staat er op zie foto.Bedankt voor alle info.

Nissanwielmonteur (0) PRO, 6 jaar geleden

Als je een fabrieks origineel setje sensoren aanschaft dan zit er een sensor speciaal voor de krukas in en ook 1 speciaal voor de nokkenas. Die van de krukas is gemerkt.

Zie er geen verschil in en m.i. maakt het ook niets uit waar ze zitten.

bogiebus (0), 6 jaar geleden

Nee maar toch bedankt voor de tip Ton ik heb het ze meegegeven bij het plaatsen en de doosjes waren exact gelijk het was toch weer nuttig die tip waarvoor dank.Groetjes John.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.