Nissan Primera: Nissan Primera 2.2 DCT loopt niet, rammelt met starten (distribu

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2 dct

motor is afgeslagen en start niet meer rammelt tijdens starten,het lijkt op een gebroken distributiesnaar maar heeft een ketting.
heeft iemand dit al eens gehad.

pauljr

Geplaatst door pauljr (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

JEROEN5326 (0) PRO, 16 jaar geleden

Ja, effe bovenste dis.kettingdeksel losnemen en je weet of je ketting is gebroken ;Heb ik een keer gehad met een 'oude' almera (met een YD22)

Die auto is afgevoerd dus ik weet niet WAT er verder aan stuk is (gegaan)!!

Jeroen

mark7253 (0) PRO, 16 jaar geleden

als je geluk hebt alleen de ketting versprongen heb paar weken gelden ook gehad met p12 was bij de pomp 1 tand versprongen en de uitlaatkant maar deze lieo nog met een hele harde tik als je hem dan zo rod wilde draaien met sleutel op de krukas voede je dat de kleppen op de zuiger kwamen had voor dat ik distr. los maakte gemeten wat spanner ui tstak was +-14mm en met nieuwe ketting +-7mm

ko (0) PRO, 16 jaar geleden

.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.