Nissan Qashqai 2009: Nissan Qashqai klapsleutel

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: HR16, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 84

Hi,

Ik wil graag mijn gewone sleutel van nissan qq omzetten naar een klapsleutel. Nou heb ik er eentje besteld bij AliExpress. Bagger ding. Kreeg die sleutel niet open. 2 van de schroeven kreeg ik niet openen. Ik ging voorzichtig te werken omdat ik de kruiskop niet wilde beschadigen. Daarna weer dezelfde sleutel besteld in NL (duurder) maar had geen zin om te wachten op lange bezorgtijd. Precies hetzelfde fenomeen. Kreeg de sleutel niet openen. Kruiskop te gevoelig. Crap!

Kent iemand een goede klapsleutel of een adresje waar ik dit kan regelen? Ik kan die sleutels niet steeds blijven kopen. Op een gegeven moment houdt het op. Graag mensen die goede ervaring hebben en mij verder op weg kunnen helpen

WJAA

Geplaatst door WJAA , lid sinds 6 maanden geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Qashqai of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.