Nissan Qashqai 2018: Portierslot achter sluit niet

Bouwjaar: 2018, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld

Het slot van het rechter achterportier van mijn Nissan Qashqay sluit niet meer. In de garage werd een nieuw slot besteld. Echter de leveringstijd wordt telkens uitgesteld. Is dit slot ergens beschikbaar ? Of is er een tip om de deur toch te sluiten ?
Alvast bedankt !

Geplaatst door

Jean-Paul (255)

al 2 maanden lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Ik ga er van uit dat de garage de diagnose heeft gesteld dat het slot
daadwerkelijk defect is ?
Via byv: onderdelenlijn.nl zou je een (gebruikt) slot (rechter achter portier) kunnen kopen, of bij een autodemontage bedrijf in jouw regio,
of een nieuw slot bij een online auto onderdelen web site.

limbra 1315
vip badge

2 maanden

De Nissan garage in Dilsen-Stokkem (Limburg B)heeft de diagnose gesteld. Echter eerst was de levertijd van een nieuw slot 3 weken en zou het geleverd worden op 19/7/2024. Op 19/7/2024 zei men dat de verwachte levertijd 26/7/2024 is. Wie kan me eerder verder helpen, zodat we toch nog begin volgende week op vakantie kunnen vertrekken met deze auto ? Of is er een manier om deze deur op een andere manier te sluiten gedurende onze vakantie ? Vermits we met maar 2 personen reizen hoeven we die deur niet te gebruiken.

Jean-Paul 255

2 maanden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Qashqai of stel zelf een nieuwe vraag.