Nissan Note 2012: Probleem ruitenwissers voor

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1400

Nissan Note E11 is 10 jaar maar heeft nog maar 26000 km dus ik denk niet dat de ruitenwissermotor stuk is. Vorige week werkten de ruitenwissers vooraan helemaal niet meer. De sproeiers werkten wel. Ik heb de ruitenwissers verwijderd van hun as en de assen waarop de ruitenwissers normaal zitten met kruipolie bewerkt. Toeval of niet maar nu werkt wel de intervalstand en de trage stand. De hoge stand werkt niet. Wat zou dit kunnen zijn?

ErwinHe

Geplaatst door ErwinHe , lid sinds 3 weken geleden

5 Reacties

kaleido 1 PRO, 3 weken geleden

Begin eens met meten op de stekker van de motor op de snelle stand moet er op 2 draden 12v staan.

ErwinHe, 3 weken geleden

kan je aub opgeven hoe ik dat precies moet meten met multimeter? Ik heb de stekker losgekoppeld en stekker heeft een zwarte, oranje, gele en groene kabel (zie afbeelding).

ErwinHe, 3 weken geleden

    Ik heb ondertussen gemeten met multimeter. Zwart ground is ok. Oranje en geel geven 12,5 V op uit, interval en trage stand. Oranje en groen geven 12,5 V op snelle stand. Is dit normaal? - ErwinHe, 2 weken geleden
check

Beste antwoord, geplaatst door ErwinHe, 2 dagen geleden

Hoi.Ik heb ondertussen een nieuwe ruitenwissermotor besteld. Die is wel beschadigd aangekomen (stukje afgebroken) en ik krijg een vervangmotor. Maar ik heb de beschadigde even aangesloten en die werkt. Het was dus de ruitenwissermotor.

ErwinHe, 2 dagen geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Note of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.