Nissan X-Trail 2016: Problemen met climatcontrol

Bouwjaar: 2016, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat

Ik ben sinds kort in het bezit van een Nissan Xtrail 1.6 diesel T32 uit 2016.de auto heeft 2 problemen: 1. Als ik de auto op contact zet staat de climat control altijd op 23.5 C. Als ik dit verander in bijvoorbeeld 18C gaat hij bij het afzetten van het contact steeds weer terug naar 23.5C. Hij onthoudt niet de laatste instelling. Verder doet de airco het alleen maar op de stand Low met de fan op maximaal. Airco is gisteren gecheckt en bijgevuld met koelmiddel. Systeem is getest onder druk, geen lekkages, alles oké. 2. Elektrische kofferbak gaat open op commando maar gaat bij het bereiken van de hoogste stand meteen weer terug naar half open en wil niet in hoogste stand blijven staan. Volgens mij zit er iets fout in elektrische systeem. Bij uitlezen bij de Nissan dealer worden geen storingen gevonden. Dealer snapt het ook niet. Wie kan mij hier mee helpen/adviseren?

PDEWIND

Geplaatst door PDEWIND (50) , lid sinds 2 weken geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan X-Trail? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan X-Trail of stel zelf een nieuwe vraag.