Nissan Almera Tino: resetten van de boordcomputer

Bouwjaar: 2003

Er is een mogelijkheid om in het systeem van de tino te komen om de blauwe balken die een beurt aangeven te doen resetten.
Ik zag n.m. een monteur bij nissan een paar toetsen indrukken op het dashboard van mijn auto en toen kwam er op het centrale scherm van de navigatie en radio en klimaat regeling een menu te staan waarmee je wat kan veranderen en reseten, hoe ie dat deed ????.
Wie weet hier iets van.

mailen naar n.breebaart@chello.nl

WJans

Geplaatst door WJans (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Almera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

JEROEN5326 (0) PRO, 18 jaar geleden

Ik weet er ALLES van...echter je schrijft al;"Ik zag n.m. een monteur bij nissan een paar toetsen indrukken op het dashboard van mijn auto en toen kwam er op het centrale scherm van de navigatie en radio en klimaat regeling een menu te staan waarmee je wat kan veranderen en reseten" EN DAT WILLEN WE (NISSAN DEALERORG.)GRAAG ZO HOUDEN !!!!
Je moet namenlijk wel 'op tijd'voor je onderhoud komen..............


suc7 Jeroen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.