Nissan X-Trail: ruitenwisser

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2

hallo ik heb de laatste tijd dat de ruitenwisser in de intervalstand hapert dan komt hij een stukje los en gaat dan niet verder ik heb het idee dat het interval relais dat doet maar waar vindt ik dat?????? bvbd gr ad

ad strik

Geplaatst door ad strik (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan X-Trail? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Profundo Autoservice (0) PRO, 9 jaar geleden

probeer even de ruitenwisser een zetje te geven als hij blijft hangen, gaat hij dan door dan hoef je niet verder te zoeken want dan zit het in de ruitenwissermotor zelf. dan zijn de sleepcontactjes slecht.

ad strik (0), 9 jaar geleden

bedankt voor je reactie peter maar als hij blijft hangen is het maar voor korte duur en hij doet dat maar af en toe gr ad

Profundo Autoservice (0) PRO, 9 jaar geleden

ik lees net trouwens dat hij het alleen in de intervalstand doet, dus dan is het interval relais inderdaad voor de hand liggend, ik weet alleen ook zo niet waar dat ding zit?
Volgens mij is hier VEMA tegenwoordig Nissan dealer, misschien kan je die eens bellen? magazijn man kan vaak op explosie tekeningen zien waar het ding verstopt zit.

ad strik (0), 9 jaar geleden

oke peter ik zal het eens navragen in ieder geval bedankt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan X-Trail of stel zelf een nieuwe vraag.