Nissan Micra: Schokkerig op benzine

Bouwjaar: 1999, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.0

Mijn Nissan Micra 1.0 LPG G3 uit 1999 heeft het volgende probleem . Als de motor koud is kan ik hem van LPG naar benzine zetten en rijdt de auto goed op benzine . Mocht ik de motor uitzetten en weer verder rijden op benzine dan schokt de auto heel erg . Ik schakel over op LPG en de auto rijd weer goed . Na ongeveer 3 uur kan ik weer op benzine starten en rijden en dat gaat dan goed totdat ik de motor afzet . Na weer starten gaat de motor schokken . Dus met warme motor rijdt de auto niet op benzine of ik moet met koude motor gestart hebben op benzine . Graag jullie advies .

wouter61

Geplaatst door wouter61 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Nissanwielmonteur (0) PRO, 12 jaar geleden

Lijkt mij NIET de luchtmassameter. Misschien een kapot membraan van de benzinedrukregelaar

wouter61 (0), 12 jaar geleden

Thanks voor het meedenken . Als de motor op LPG loopt en ik sta stil met draaiende motor dan loopt hij wel met wisselende toerental stationair . Op benzine niet .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.