Nissan Micra: storen radio.

Bouwjaar: 1998

hallo collega"s

Hebben hier een micra waarvan de radio stoort op het motortoerental. als je gas geeft wordt de frequentie van de brom hoger. is dit te verhelpen door een condensator tussen de + en massa van de dynamo te plaatsen of moet ik dit ergens anders oplossen.

groeten jan

jan4911

Geplaatst door jan4911 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Stanis (0), 13 jaar geleden

Hallo jan,
Soms wil dat wel eens werken. Zit er ook een versterker aangesloten op de radio?

Gr. Stanis

jan4911 (0) PRO, 13 jaar geleden

nee, zit alleen een simpele radio/cd-speler maar wel van een dubieus merk. Het probleem zit hem in de radio zelf vermoed ik maar hoe leg je dat een klant uit. Radio had ie gekregen voor zijn verjaardag, kun je toch niet zeggen dat het een fl.. radio is. dus probeer ik het zo op te lossen

kombikart (0), 13 jaar geleden

Ik heb hier een Micra van 98 van mijn vrouw, die bij koop jaren terug ook een jakkie jakkie radio er in had. Die stoorde ook als een gek op de motor. Nadat ik er een goedkope Kenwood in heb gehangen van 79 euro was het probleem over.

Denk dat je dat als eerste moet gaan proberen. Mischien ff met een radio uit een andere auto om te testen.

Gr fred

jan4911 (0) PRO, 13 jaar geleden

Heb er om te beginnen een andere (nieuwe) jvc aangehangen. storen blijft en alleen op de radio, cd geen probleem. vervolgens massa rechtstreeks aan accu, die uit kabel boom doorgeknipt. idem. condensator over accu, dynamo,radio gezet. dan een externe antenne eraan gehangen., dynamoriem verwijderd. Alles zonder resultaat. enige wat ik nog kan bedenken is de ontsteking maar hoe dit op te lossen weet ik effe niet. de storing varieerd samen met het toerental

foeke kootje (0) PRO, 13 jaar geleden

wel vreemd dat het met cd goed is, dan zou je toch zeggen dat het probleem eerder bij de antennedraad wegkomt, misschien een plus draad die te dicht bij de antennedraad langs ligt?

jan4911 (0) PRO, 13 jaar geleden

Heb de radio uit het dashboard gehaald en er een losse antenne aangehangen, storing blijft

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.