Nissan Vanette: thermostaat

Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 2300

Ik heb geconstateerd dat mijn metertje van de temperatuur schommelt. Mijn vermoeden gaat uit naar een defecte thermostaat. Nou heb ik keuze uit twee verschillende ytemperaturen van opengaan. 1 is bij 88°V en een ander is bij 82°C. Kan iemand mij vertellen welke er in een Nissan Vannette zit. Welke temeperatuur van toepassing is.

lieshout

Geplaatst door lieshout (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Vanette? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

kaleido 1 (1395) PRO, 6 jaar geleden

88 wordt vaak gebruikt in koude landen , 82 in warme landen , hier zou ik gaan voor 88 , maar haal de oude er uit en je weet wat je moet halen.

lieshout (0), 6 jaar geleden

Kaleido bedankt voor het antwoord. ik heb de 88 besteld. morgen ga ik de defecte vervangen. IK laat weten of het goedis gegaan.

lieshout (0), 6 jaar geleden

Het is die van 88°C . Deze heb ik geplaatst en werkt weer zoals het hoort.

kaleido 1 (1395) PRO, 6 jaar geleden

Bedankt voor de feedback , warme feestdagen.

Hagmul1 (0), 3 jaar geleden

Ik heb hetzelfde probleem nu. Wat was de oplossing?

lieshout (0), 3 jaar geleden

Hallo Hagmul1,
Ik heb het binnenwerk van de thermostaat vervangen. Op het binnenwerk staat aangegeven welk temperatuur je nodig hebt. Bij mij was dat 88 graden. Klus is makkelijk om te doen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Vanette of stel zelf een nieuwe vraag.