Nissan Note 2010: Trillen bij stationair warm

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: HR16, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 81

Iknheb zelf zo'n Nissan Note die raar probleem heeft waar twee dealers niet uitkomen, oftwel hun monteurs

Afstelling ingeleerd, als motor warm word valt hij stationair te laag terug opeens waardoor zaak begint te trillen soms heftig. Zet ik koplampen bij verbetert het. Er is een theorie dat de fameuze gasklep z'n electronica bij hitte faalt. de MAS gemeten althans koud op de brug lijkt goed. De pest is dat je met deze Nissans niet langs de dealer komt vanwege dat leven aan de laptop. Het zou niet zijn dat jullie weten waar dit waanzinnige euvel vandaan komt?

Het euvel blijft bestaan verergerd zelfs als je hem 50 toeren hoger inleert dan raakt alles van de wijs. Het verbeterd als je rijd in de rijwind en verergert voor stoplicht. Vooral bij warm weer .

Andere gasklep bij van Deijne halen is onmogelijk daar je hem weer bij de dealer weer moet inleren? Geen idee of het de gasklep überhaupt is.

Rob57

Geplaatst door Rob57 , lid sinds 7 maanden geleden

6 Reacties

kaleido 1 PRO, 7 maanden geleden

Wat is het probleem om langs de dealer te rijden , kosten ?

Rob57, 7 maanden geleden

Hij is hiervoor zie het verhaal al verschillende keren bij twee offieele Nissan dealers geweest die,er dus niet uitkomen. Ze vinden klacht geeneens omdat ze het vertikken hem paar minuutjes warm te draaien volgens protocol. Koud ligt stationair te hoog om euvel te detecteren. En nee we gaan geen dealer 5000 euro betalen voor storing zoeken zonder uitkomst op een 2010 Note.

kaleido 1 PRO, 7 maanden geleden

5000 euro ?????? Heb je een andere auto voor !

kaleido 1 PRO, 7 maanden geleden

Je kunt toch een maximum afspreken en duidelijk omschrijven wat je wel wilt en wat niet .

Rob57, 7 maanden geleden

Schijnt niet te kunnen. Bovendien, maximum waarvoor? Beide garages willen niet zeggen wat ze inhoudelijk procedureel gaan doen.

Rob57, 7 maanden geleden

Is er iemand met een technische suggestie.? Voor het euvel. Droppen bij de officiëeke dealer schijnt niet goed te werken

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Note of stel zelf een nieuwe vraag.