Nissan Patrol: v snaar poely

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2,8 tdi

hallo met het spannen van de v snaar van de stuur pomp kwam ik er achter dat de poely van de dynamo op de krukas helemaal los zit ik heb nu een nieuwen bestelt en meteen een nieuwe distributie snaar bestelt maar nu ben ik het schema kwijt hoe je alles er afhaalt is er iemand die het kan mailen zodat ik het uit kan printen .
groetjes weedking

weedking

Geplaatst door weedking (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Patrol? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

weedking (0), 13 jaar geleden

ik heb nieuwe distributie snaar en poely heb er alleen geen spanner bij gekocht die er nu op zit heeft 4jaar en 30duizend kilometer moet hij dan vervangen worden of houd hij het nog wel even de volgende 30duizend kilometer

Nissanwielmonteur (0) PRO, 13 jaar geleden

Gewoon mee vervangen. Als het lagertje vastslaat over bijv 7000km ben je verder van huis. Je hebt nu de boel toch open liggen.

weedking (0), 13 jaar geleden

oke ga er een bestellen ik ben alleen het schema kwijt dus zal het zonder moeten doen maar denk als ik begin het wel weer te boven komt in iedergeval bedankt voor het advies groeten weedking

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Patrol of stel zelf een nieuwe vraag.