Nissan Almera: ventilatie alleen op stand 4

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

ik heb al een tijdje last van dat ik mijn ventilator alleen op stand 4 kan zetten nu hoorde ik dat het een warmte wisselaar kan zijn dat gebeurt vaken bij nissan is 5min werk en hij zit onder hat dashbord maar hoe ziet hij er ongeveer uit hoe groot is het kan geen plaatjes op het internet ervan vinden

gr mokie

mokie14

Geplaatst door mokie14 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Almera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Nissanwielmonteur (0) PRO, 14 jaar geleden

Inderdaad de aanjager weerstand is kapot. Ongeveer 10 x 5 cm en zit met twee schroefjes vast in het aanjagerhuis. Onder het dashbordkastje en het ding heeft een bruine stekker aansluiting.

Ton

mokie14 (0), 14 jaar geleden

Ja thnx ik heb het gevonden zou ik het halen bij de dealer dan was het een duur geintje geworden daarom hebben ze de sloop uitgevonden moest ook mn pompjes vervangen voor ruiten sproeier alles bij elkaar 25€ thnx nogmaals

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.