Opel : Afstandsbediening centrale deurvergrendeling

De afstandsbediening van de centrale deurvergrendeling weigert soms te functioneren. Kan ik dit zelf resetten en welke methode moet ik toepassen?

R.V Motors

Geplaatst door R.V Motors (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

10 Reacties

William12147 (0) PRO, 18 jaar geleden

Hallo, de afstandsbediening van u Astra kan alleen met een Tech 2 hersteld worden.

woesch (0), 18 jaar geleden

Batarij vervangen kan soms helpen. Of hij maakt geen contact met het printplaatje, komt ook regelmatig voor.

assadon (0), 18 jaar geleden

ik heb dit probleem pas gehad. Kijk eens naar de laspunten op de printpaat. soldeer ze iets vaster, dan ben je van het probleem af.

leo6532 (0), 18 jaar geleden

Als de soldeerpuntjes vast zitten en de batteryen zijn goed probeer dan de a/b te ressette door in de auto te zitten contact aan en dan de deuren op slot doen met de hand dan de deuren openen met de a/b dan is de a/b weer gesynchroniseerd suc6

poetje (0), 18 jaar geleden

Ik ben hier ook 'n tijd mee bezig geweest maar uiteindelijk toch maar 'n nieuwe laten programmeren want even met het solderen ging endan weer trammelant

ruudwiwik (0), 18 jaar geleden

Ik heb hetzelfde probleem gehad met mijn Omega. Ik heb de handelingen uitgevoerd zoals omschreven in reactie #5. Centrale vergrendeling werkt weer maar het alarm niet. Iemand een idee wat het nog kan zijn.

LOTUS (0) PRO, 18 jaar geleden

Bij omega probeer eens met 2x te drukken op de afstandbediening knop inverband met alarm aantezetten

ruudwiwik (0), 17 jaar geleden

Ondanks dat het alarm vroeger wel geactiveerd werd door 1x op de knop te drukken word hij nu wel geactiveerd door 2x op het knopje te drukken. Het werkt dus waar.

Bedankt

dupl-u-18756-5dd1496660fc8+BBas (0), 17 jaar geleden

Ik heb zelf laatst ook problemen gehad met de afstandsbediening van mijn Vectra. Vaak werkte de bediening na het herprogrammeren weer een keer of twee en dan kwam het probleem weer terug. De batterij was nog niet zo lang geleden vervangen, dus daar eerst naar gekeken. Ik kwam erachter dat de diameter van de batterij niet automatisch betekent dat de dikte van de batterij ook goed is. Weer een nieuwe batterij geplaatst, nu een iets dikker exemplaar met dezelfde diameter en dezelfde spanning. Dit exemplaar klemt beter in de batterijhouder waardoor ik geen last meer heb van onderbreking van de spanning. Het probleem is sindsdien niet meer voorgekomen.

VinnyVectra (0), 17 jaar geleden

Hallo. Ja, dat kan een oplossing zijn. Het gebeurd echter ook wel dat het pinnetje die over de batterij zit, los gaat zitten. Dan moet je de afstandbediening uit elkaar halen, en het pinnetje weer vast solderen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Overig of stel zelf een nieuwe vraag.