Opel Astra: Airco probleem

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 DTH

Hallo, ik heb een vraagje. Een paar maand geleden heb ik een auto-ongeluk gehad. Hierbij heeft de auto een beste klap gehad. De rechtervoorkant zat geheel inelkaar en heb het laten repareren bij een Focwa Dealer. De airco werkte hierna altijd prima tot ik er vandaag achter kwam dat hij het niet meer deed. Heb de papieren er even bij gehad en ze hebben hem gevuld met 850 gram.

Heb zelf niet veel verstand ervan maar als ik het dopje eraf haal bij de airco waar normaal de slang opkomt en ik druk op het bolletje dan gebeurt er ook niks. Rara wat kan er aan de hand zijn want moet ik nu naar de opel dealer of naar de Focwa dealer.

Gz3910

Geplaatst door Gz3910 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Averdonk (0) PRO, 17 jaar geleden

Lijkt me een gevalletje garantie van de reperateur. Het systeem is niet dicht. M.a.w.: er had koudemiddel uit de aansluiting moeten komen. Probleem is alleen: waar zit het lek? Dit is op te sporen met een lekzoeker dat in het systeem ingebracht kan worden zodat later met 'n UV-lamp zichtbaar wordt waar het lek zit. Vermoedelijk is 1 van de aansluitingen lek of er zit ergens 'n scheurtje dat bij de schadereparatie over het hoofd is gezien.
Laat het niet "repareren" d.m.v. een lek-dichtmiddel, want dat is waardeloos.
Succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.