Opel Vectra: auto trekt accu binnen zeer korte tijd leeg

Bouwjaar: 2003

Vectra C Z18XE 2003

klant hoeft auto maar een paar min op contact te laten staan en accu is dan compleet leeg getrokken. Zitten geen bijzondere accesoires in en is sinds ong de laatste maanddaarvoor geen problemen gehad. Accu en dynamo goed.Wie kent het prob en evt oplossing

Vr gr Mies

volvoman11856

Geplaatst door volvoman11856 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

slechte accu? deze wagens trekken op contact nou eenmaal zoveel stroom dat als de accu niet echt goed meer is het mis gaat.

biomus (0), 19 jaar geleden

Er kan ook een apparaat defect zijn en zo veel stroom trekken. Bijvoorbeeld het alarm, radio, verwarming aan (relais blijft hangen). In dit geval meten is weten!
Begin bij het begin, eerst een volgeladen accu erin en kijken hoeveel ampere er uit de accu getrokken wordt. Misschien kan Opeltje vertellen hoeveel dit bij benadering mag zijn. Is dit goed, dan kun je verder kijken, naar dynamo (laadt hij wel bij?) en dan naar de apparaten. Dit kun je uitproberen door de apparaten een voor een aan- of af te koppelen.

Succes, Bio

ManicNirvana (0), 19 jaar geleden

Bekijk eens goed of je aanjagermotor helemaal uit gaat, heb dat zelf eens gehad met mijn Omega daar was de sturing van de aanjager defect waardoor de ventilator in de laagste stand bleef draaien. (nagenoeg niet hoorbaar in een wat rumoerige omgeving)

Succes Aldo

volvoman11856 (0), 19 jaar geleden

hallo mensen
het probleem zat in de cim deze was defect daardoor was de accu leeg
bedankt voor jullie adviezen

dfc (0) PRO, 19 jaar geleden

WAT IS EEN CIM??

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

stuurkolom module

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.