Opel Vectra B: Automatische airco regeling reageert niet goed

Bouwjaar: 2000

Lampje van de temperatuur-aanduiding is vervangen.Nu schakelt de automatische airco pas in als je hem op 17 graden zet.Bij verhoging naar 18 graden blijft hij doorgaan, maar als je hem op 19 of 20 graden zet, gaat hij uit.Kan er iets verkeert gemonteerd zitten, of moet er iets gereset worden?Voordat de lampjes zijn vervangen werkte de airco ook gewoon als het warm was en hij op 20 graden gezet werd.

Geplaatst door

Siem Bijman (500)
badge vip badge

al 23 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

oei........hb je er complete lampjes ingezet met fitting? sommige types hebben alleen fittingen met losse lampjes...
maar als je ze compleet met fittingen hebt gemonteerd heb je de kans dat de lipjes iets te lang zijn als je universele lampjes hebt gebruikt, waardoor de ecc in de war raakt door kortsluiting door de te lange lipjes en soms raken ze hier zelfs door defect.

Opeltje 0
badge

20 jaar

zit de gele stekker er wel goed in????gaat vaak niet goed. basje

basje 0
badge

20 jaar

Zijn geloof ik losse lampjes gemonteerd, maar moet dat even navragen.Vrijdag komt ie terug en gaan we het paneeltje maar weer loshalen en eea checken.Basje, als de gele stekker er niet goed in zit, werkt hij dan uberhaupt wel?

Siem Bijman 500
badge vip badge

20 jaar

jawel, dan is de boel gewoon erg in de war siem...dat zou ook best de oorzaak kunnen zijn. je komt er niet echt lekker bij he....overigens reset je de ecc dmv de off en auto knop 5 sec tegelijk ingedrukt te houden.

Opeltje 0
badge

20 jaar

Paneeltje weer losgehaald.Stekker zat er wel op, maar na loshalen en opnieuw monteren probleem opgelost.Opeltje en Basje bedankt!

Siem Bijman 500
badge vip badge

20 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.