Opel Corsa: Bekende gebreken

Bouwjaar: 1990

Hallo

Ik ben van plan om een opel corsa a gsi van rond 1990 te kopen. en mijn vraag is op welke gebreken ik moet letten. En wat de bekende kwalen van een corsa a gsi zijn. En of het betrouwbare auto's zijn. Alvast bedankt

Groeten Pieter

PieterP9093

Geplaatst door PieterP9093 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

patje kadettje (0), 18 jaar geleden

technisch zijn ze niet verkeerd.Tsja,een 15 jaar oud racemonstertje.
Luister tijdens rijden naar vreemde geuiden in de ophanging (rammels)of de motor mooi rond loopt (stationair) en de bak geen zagende geluiden maakt.
Roest aan de carroserie: Onderzijde deuren,Wielranden achter,probeer onder de kunststof lijsten een indruk te krijgen van de dorpels,kijk onder de auto naar de veerschotels achter,til in de kofferbak de mat op en kijk naar de vloer bij het achterpaneel,radiateurbalk waar de stabi stangen aan zitten.
Slotplaat van de motorkap aan de zijkanten.
Als dat allemaal goed of behoorlijk is,heb je er een leuke auto aan.Oja,als je voor het model vanaf eind 1990 gaat (met platte koplampen,dan zijn de reflectors vaak dof.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.