Opel Astra: Boortcomputer

Bouwjaar: 1992

Mijn buitentemp. meter werkt niet meer. Af en toe geeft het wel wat aan , maar varieerd van 10 tot 60 graden celcius en dit verloopt binnen een mum vat tijd van boven naar beneden en terug. En dan komen er alleen strepen in het venster te staan.
Wie kan mij helpen ?

dick2210

Geplaatst door dick2210 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

peerbmw (0) PRO, 18 jaar geleden

vaak is het de temperatuursensor die stoort of bedrading-probleem in de buurt van de sensor. en af en toe komt er ook nog wel eens een storing aan de boordcomputer-stekker/of verbinding op printplaat (verbinding los) voor!!

roygsi (0), 18 jaar geleden

je sensor voor je buitentemperatuur is als het goed is een donkergrijze kabel ( ongeveer 4mmdik) met een apart plastic uiteinde, ook donkergrijs. deze zit meestal aan je voorbumper geklikt. als je aan de bestuurderskant onder je koplamp kijkt kan je em misschien al zien, en anders ff je koplamp eruit. dan ff de draad volgen en kijken of er iets los zit, of dat je kabel stuk is ofzo

succes

Willem12089 (0) PRO, 18 jaar geleden

zit onder in de linker hoek van je bumper kan je zo bij

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.