Opel Zafira 2006: bumper support zafira Opc

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: Z20LEH, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 177

In 2016 heeft mijn auto een aanrijding gehad met een ree. Hierna is die gerepareerd maar de spoiler/bumper zit er sinds die tijd niet meer goed voor. Vooral bij de koplampen sluit hij niet mooi meer aan. Omdat mijn watertank lekte heb ik de bumper eraf gehaald. Er is ook geen binnenbumper gemonteerd na de reparatie. Het lijkt erop dat er een verkeerde bumpersupport (13125001)is gemonteerd. Wie kan mij vertellen welke bumpersupport en binnenbumper ik nodig heb? Heb al op 7zap gekeken maar het lijkt niet te kloppen.

Heibel61

Geplaatst door Heibel61 , lid sinds 4 jaar geleden

2 Reacties

Hans4040 PRO, 1 jaar geleden

De Opeldealer kan op chassisnummer zien wat er op hoort.
Goede autoschade bedrijven trouwens ook.

Heibel61, 1 jaar geleden

Ja, weet ik maar, hij is 5 jaar geleden gerepareerd door een dealer die heeft de onderdelen besteld op basis van het chassisnummer. 7zap is exact hetzelfde en wordt dezelfde bumpersupport(13125001) voorgeschreven, ook de verkeerde binnenbumper. Misschien heeft iemand een OPC die kan zien wat er origineel is gemonteerd.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Zafira of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.