Opel Combo: centraal sluitsysteem schuifdeur

Bouwjaar: 2003

De centraal vergrendeling van de schuifdeur werkt niet goed.
Na het afsluiten gaat de deur niet meer open. De enige manier om de deur te openen is om tijdens het openen/sluiten met de afstandsbediening (als de cv "schakelt") aan de handgreep te trekken.De schuifdeur kan niet met de sleutel geopend worden omdat deze niet met een sleutel geopend kan worden. Het kinderslot is ook al getest echter zonder resultaat. Dicht is dicht, zowel van binnen als van buiten. De overige deuren werken wel perfect. Groet, Pascal

Pascal8382

Geplaatst door Pascal8382 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Combo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

peerbmw (0) PRO, 18 jaar geleden

ga met de auto of kentekenbewijs naar de dealer; er is een modificatie van toepassing op het slotmechanisme. terugroepactie en een aanpassingsactie(afhankelijk van chassisnummer). de klachten traden vooral op bij nachtvorst!!

Richard9663 (0), 18 jaar geleden

Behalve deze modi zijn er vaker problemen dat de schuifdeur niet van het slot wil. De kabel van de binnenbediening gaat dan stroef waardoor bij het ontgrendelen het slot halverwege blijft hangen.
Je kan het zien bij de bediening van de centrale vergrendeling.
Het knopje beweegt tot de helft en springt weer terug.
Simpelste en beste oplossing: kabel loshalen bij het slot.
Slot of kabel vervangen geeft slechts een tijdelijke verbetering maar het probleem blijft dan terug komen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Combo of stel zelf een nieuwe vraag.