Opel Astra: centrale vergrendeling

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 i 16V

Het gebeurt regelmatig dat de sloten van mijn auto `smorgens open zijn terwijl ik zeker weet dat ik ze de avond ervoor met de centrale vergrendeling op afstandsbediening op slot gezet heb. Kan het zijn dat iemand anders een afstandbediening heeft die op dezelfde fequentie werkt als de mijne. En zo ja, kan dan de computer van de centrale vergrendeling ingesteld worden op een andere frequentie of zo. Ik heb al geinformeerd en met de mensen die om mij heen wonen gekeken of dat werkt met hun afstandsbediening maar dat was niet het geval.

antonio

Geplaatst door antonio (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

guido1985 (0), 16 jaar geleden

hoi,

het kan dat iemand op dezelfde frequentie zit als de jouwe. ik heb het zelf ook een keer meegemaakt toen ik de auto ging afhalen bij de garage. toen de monteur mijn auto opende ging ook een andere astra g open. Hij zei dat ie dat nog nooit had meegemaakt. dus het kan wel zo zijn.

gr. guido

antonio (0), 16 jaar geleden

En was daar ook een oplossing voor want het is echt irritant als je de auto wilt openen en hij blijkt al open te zijn.
Als het zo blijft gaat de auto terug naar de verkoper.

Ton

pe3hmp (0) PRO, 16 jaar geleden

Let op de afstandsbediening van de auto werkt in de zgn LPD band (433MHz), in die band(433Mhz) zit van alles van babyfoons t/m draadloze speakers en hoofdtelefoons en ook afstandsbedieningen, dit allemaal op secundaire basis zodat je geen recht van spreken hebt bij storingen, de primaire gebruikers van deze band zijn de gelicentieerde zendamateurs die met veel meer vermogen op die band mogen komen(LPD is max 0.01W en de gelicentieerde amateur mag 400watt gebruiken).

Er zijn hier al heel veel problemen mee geweest, helemaal als ook de alarminstallatie gekoppelt is aan de afstandsbediening wat tot niet startende auto's tot gevolg heeft.

roygsi (0), 16 jaar geleden

dus simpelste oplossing, ander cv aanstuurapparaat installeren ala enkele 100,-

Dan slaap je ook wat beter, dan dagelijks de vraag: zal ie open zijn of nog dicht.

pe3hmp (0) PRO, 16 jaar geleden

Een ander CV aansturingsapparaat zou een oplossing kunnen zijn, bij andere merken werkt hij vaak in de 900MHz of met infra rood.

antonio (0), 16 jaar geleden

De auto is pas twee weken geleden aangeschaft. De garage gaat nu morgen een ander aansturingsapparaat installeren.
Ik laat nog weten of het hiermee opgelost is.

Ton

Allemaal bedankt voor jullie reactie`s

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.