Opel Vectra: centreerringen

Bouwjaar: 1992

hej jongens,

heb een klein vraagje, heb onlangs 4 velgen gekocht en daar zaten geen centreerringen bij, nu is mijn vraag, is het belangrijk dat die dingen erbij zitten, want ik heb het gevoel dat de wielen d.m.v. de bouten gecentreerd worden?
misschien dat iemand van jullie het antwoord weet

alvast bedankt

ace2k

Geplaatst door ace2k (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Siem Bijman (165) PRO, 18 jaar geleden

Is niet altijd echt noodzakelijk.Maar als de velgen voor meerdere auto modellen geschikt zijn qua boutgat afstanden, dan heb je kans dat ze bij de ene auto precies gecentreerd zitten en bij een ander type net niet.Dan is het ivm trillen weleens noodzakelijk om de centreerringen te monteren.

ace2k (0) PRO, 18 jaar geleden

de velgen komen onder een vectra 2000 van hetzelfde bouwjaar uit, ik heb zelf een 16i die jongen had ze vorig jaar nieuw gekocht voor de vectra, maar kan het dus gewoon proberen zonder de ringen, en mocht ik een trilling in het stuur hebben dan alsnog 4 centreerringen aanschaffen en die monteren?

in ieder geval bedankt voor je snelle reactie

patje kadettje (0), 18 jaar geleden

zou ik doen,voor mijn Astra ocht ik velgen in 17 inch.Centreerringen waren niet op voorraad dus een weekje zonder gereden.Werkelijk 3 keer niks,trillen en schudden,waardeloos gewoon.Week later de ringen ertussen geknalt,en compleet stil was ie.Dus zeker aan te raden.

Groetjes Patrick

ace2k (0) PRO, 18 jaar geleden

heb vandaag centreerringen besteld, heb er nu een dag mee gereden met de velgen en het voelt niet helemaal lekker aan. Ze komen morgen binnen, en we zien wel wat er gebeurd.

in ieder geval bedankt voor jullie reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.