Opel Astra: Chassisnr uitlezen uit ECU ivm andere computer!

Bouwjaar: 1998

Ik heb in een Astra G 1.8 16v een andere computer gezet, ivm het niet aansturen van 1 injector zogauw de motor (ecu) warm werd! Heb dus een compleet setje van de sloop gehaald.. Sleutel met chip, ring om contactslot en de com zelf (ja mocht niet te veel kosten) alles gemonteerd en karretje loopt weer als een zonnetje. Maar ja geen security code bij de com.. nou is mijn vraag kun je zonder security code het chassisnr uitlezen uit de nu gemonteerde ECU?? Heb met de SNAP-ON tester al gekeken maar heb wel verschillende codes maar niet het chassisnr! Iemand bekend met welke tester dit wel kan??? Volgens de dealer kan het niet maar wie weet???? Alvast bedankt!

Roy10511

Geplaatst door Roy10511 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Opeltje (0) PRO, 18 jaar geleden

de dealer kan hem met sps uitlezen...sps is info vragen aan de stuurapp in de auto...

danny1929 (0) PRO, 18 jaar geleden

De dealer kan deze gewoon uitlezen en ook weer netjes corrigeren.Officieel moet de dealer naar het gehele kent.bewijs vragen als deze een code opvraagt i.v.m. diefstal.

Roy10511 (0) PRO, 18 jaar geleden

bedankt voor de reacties! Zal eens kijken wat we doen!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.