Opel Astra G Vectra B (1.8 en 1.6): Cruise control ....................

Bouwjaar: 1998

Hallo all, mijn vraag is hoe zit de cruise control uitrusting in mekaar.Is het nou alleen de schakelaar vervangen of nog een hele unit en/of kastjes.Voor zover ik begrepen en gelezen had.Wat ik dus gisteren van een Opel dealer monteur hoorde is het dus niet alleen een schakelaar bij je stuur, maar onder de motorkap moet ook nog wat bijkomen en gedaan worden aan unit en kastjes en stekkertjes.Bij de diesels is het geen probleem, zei hij.Als het goed is heb een electr.gaspedaal of hoe het ook heet en een voorbereide stekker onder stuurkap,nou schakelaar heb ik intussen al gemonteerd en bij test doet ie niet. Het kan zijn dat ik misschien wel naar de OPel dealer moet voor uitlezen of activeren, maar die ene monteur heeft mij dus twijfels gegeven,dus mensen help aub Opeltje reactie vooral welkom.Hoe zit het nou precies!!!!!!!

Danny1949

Geplaatst door Danny1949 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

de benzine motoren zijn soms wel voorbereid wat bekabeling betreft maar er moet meer bij...koppelingsschakelaar,servo en schakelaar....kost wel wat. dit zelfde gld voor de 1.7 diesel. op de 2.0 diesels is het vaak wel mogelijk, afhankelijk of de bedrading doorloopt....


Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.