Opel Astra: cruise control en ja ik heb de zoekfunctie al gebruikt maar

Bouwjaar: 1999

hallo jongen, ik heb een astra g 2.0 16v daar wil ik cruise control in zetten nu heb ik de regelunite en stuur hendel van een sloop gehaald en de remschakelaar en koppelingschakelaar bij de dealer gehaald maar als ik het hele handeltje aansluit en ik schakel hem aan bij 30 km/u dan geeft hij gas tot 40 km/u en dan schakelt hij hem van zelf uit en boven de 40 km/u doet hij het niet wat ken dit zijn zal de regelunite niet helemaal tof zijn aangezien hij van een schade auto komt
bij de dealer kon de regale unite niet vorden herkent door de tech 2 die gaf aan van onbekend stuurapparaat
met vriendelijke groet daan

sjaantje

Geplaatst door sjaantje (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

peerbmw (0) PRO, 18 jaar geleden

2 liter benzine of dieselmotor?

sjaantje (0), 18 jaar geleden

sorry het gaat hier om een benzine een x2.0xev en alle draden heb ik door gemeten en die doen het allemaal

peerbmw (0) PRO, 18 jaar geleden

ik heb dit ook een keer gehad bij een '97 omega en daar was de regelunit inderdaad stuk van. maar contoleer ook nog even of de kabel niet te slap is want dan kan de regelunit de kabel niet ver genoeg aantrekken.maar onbekend stuurapparaat betekent vaak dat model/bouwjaar niet overeenkomen met de de ingebouwde regelunit!!

sjaantje (0), 18 jaar geleden

ik ben gistere (5-1-06)terug gegaan naar de sloop war die vandaan komt en heb daar 4 andere servo's opgehad en die gaven allemaal onbekent stuurapparaat aan. maar kan het niet zo zijn dat de kabel die bij de servo zit (komt uit een zafira) telang is en dat hij doordat hij in en bocht ligt niet goed an kan spannen ????

peerbmw (0) PRO, 18 jaar geleden

als de kabel in een te krappe bocht ligt wel ja,maar dan moet je echt heel raar gemonteerd hebben. maar kun je die unit ook niet uitlezen met het juiste type/bouwjaar? zafira zoals je zelf zegt!

kees janse6227 (0), 18 jaar geleden

Hallo Sjaantje,

Waar haal die servo's en wat kosten die dan op de sloop ?

b.v.d. Kees

sjaantje (0), 18 jaar geleden

ben vandaag bij de dealer geweest en bij de sloop en wat blijkt bij komt uit een sintra x3.0xe dus zodoende dat hij niet werkt maar de sloop gaat nu kijken of ze er 1tje hebben liggen voor en astra g aangezien ik nu ook het onderdeel nummer heb gekregen van de dealer kan de sloop wat makkelijker zoeken jullie horen nog hoe het verder gaat

ps de servo komt bij bedo vandaan in aalst-waalre en kost 150¤ maar voor welke auto zoek jij hem misschien moet je even wachten tot ik het werkend heb aangezien het niet zo is dat je geld terug krijgt bij ze maar iets ander moet kopen dan!!!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.