Opel Vectra 2.0 DI: Cruise control (schema)

Bouwjaar: 1997

Hallo,

Weer eens een topic over de cruise control.

Ik zou m'n vectra van cruise control willen voorzien, aan de handle raak ik wel aan via de sloop, heb al gezocht achter het stekkertje dat achter de omkapseling van het stuurhuis zou moeten zitten maar volgens mij zit dit er niet.

Ik heb hier nu gelezen dat je de bekabeling zelf kan doortrekken vanuit het motorcompartiment. Waar wordt de kabel (kant motor) dan op aangesloten? Heeft iemand meer uitleg en/of een schema?.

staaf

Geplaatst door staaf (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

staaf (0), 19 jaar geleden

Schema heb ik intussentijd al gevonden. Nu ben ik alleen nog maar op zoek naar de stekker in het motorcompartiment. Daar zal ik morgen achter zoeken, is intussentijd al wat donker.

staaf (0), 19 jaar geleden

Ben weer wat verder, Ik moet zoeken naar de X2 stekker; waar bevind zich deze? Ik heb drie stekkers groen/blauw/wit gevonden onderaan het interieur, ter hoogte van de A-stijl. Deze kan het niet zijn, kleurcode komt niet overeen.

X2 zou volgens andere forums een 100-polige stekker zijn. Wie helpt me verder?

staaf (0), 19 jaar geleden

X2 is dus niet te vinden, een hele namiddag verder gezocht. Ben dus beginnen zoeken naar X59, die op het stuurapparaat moeten zitten.

Op het stuurapparaat ( dit is toch het apparaat dat zich onder de kap bevind onder de voorruit, rechtse kant) klopt niets van de kabelnummering zoals die op het schema (dat zich ook zo op de site van 'opeltje' bevind) staat.

Heb ik dan nog een ander model? of zoek ik totaal verkeerd?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.