Opel Vectra: cruise controle servo

Bouwjaar: 2004

Kan iemand mij ook vertellen als ik een cruise controle servo over kan zetten van een diesel vectra op een benzine ik heb een vectra B station van 98 de handel heb ik er al in zitten en de stekker lag er ook.Nu wou ik ook graag weten als de auto verder ook is voorbereid in de bedrading om de servo aan te sluiten.

vectra cdx

Geplaatst door vectra cdx (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

een diesel vectra met servo? heeft het ingebouwd in het motorstuurapparaat.gaat dus alleen electronich..en een servo heeft een vectra b diesel daarom ook niet...want deze diesel heeft geen gasklep..weet je wel zeker dat het een servo is?

vectra cdx (0), 19 jaar geleden

Hallo Opeltje
Het is dus zo ik heb een handel geplaatst en de stekker lag er ook aan aangesloten maar het werkt nog niet toen ben ik wezen rond vragen en ze zeiden dat ik nog iets nodig was om het te laten werken dat is een ding met een gas kabel er aan die dat dan gaat regelen ik dacht dat het een srvo was,maar niet dus wat is het dan wat ik nog nodig heb.

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

wat voor diesel zit er in dan? een 2.0 of een 1.7

vectra cdx (0), 19 jaar geleden

Ik heb geen diesel maar een benzine 16 16v van 98.

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

ik bedoelde de wagen waar je de servo uit wou halen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.