Opel Vectra: c.v. afstandsbediening

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

Goedendag allemaal,

ik heb een opel vectra B1, bouwjaar 1997. Toen ik deze auto overnam, zat er geen afstandsbediening voor de c.v. erbij, die had de vorige eigenaar ook niet.
Navraag bij de opel dealer leverde op dat dit altijd bijzit. Info.gevraagd om dit alsnog mogelijk te maken, kosten circa € 200,00 all-in (kosten van de nieuw a.b. + het inlezen/software herkenning). Dit ook voor een (1) enkele a.b. . Dit lijkt mij duur.
Is e.e.a. mogelijk / bekend omtrent imitatie a.b. en bedrijf(ven) die dit goedkoperen kunnen regelen ?
Alvast mijn dank voor jullie hulp/adviezen.

Vriendelijke groet,

Opelvectra1997

opelvectra1997

Geplaatst door opelvectra1997 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

proximuss (0), 13 jaar geleden

Ik denk dat jr hier wel iets aan hebt alleen moet je dit wel zelf monteren.
Succes

opelvectra1997 (0), 13 jaar geleden

hallo proximus, dit is een complete setje van c.v. in mijn geval zit er een bestaande c.v. erin. Ik wil trachten nu dit ook met een a.b. operationeel te krijgen.
M.a.w. bestaat er iets / systeem die ik alleen hoef aan te sluiten op de vereiste bedrading (i.c. ik ben een leek, maar ik denk aan iets waarbij ik de bedrading v/d set aansluit op de fuse box met beveiliging ertussen, dit dan zou werken met de bijbehorende zender en ontvanger).
Groet,
opelvectra1997

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.