Opel : dealer/specialist gezocht belgië

Bouwjaar: 2005

ik zoek een goede opeldealer of specialis die deftig kan omgaan met de diagnoseapparatuur voor het uitlezen van opels. België, liefst omgeving 1500 Halle.

Dank

Jan

jhl

Geplaatst door jhl (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Siem Bijman (140) PRO, 18 jaar geleden

Jan, als universeel is het bijna onmisbaar om zelf iets te kunnen uitlezen en bijna elk merk diagnose-apparatuur kan Opel in een of andere mate bedienen.Maar het is daarnaast inderdaad prettig als je een dealer in de buurt hebt zitten die bereid is om je bij te staan.Gelukkig is dat in Noord Nederland nog wel zo.(Valt me eerlijk gezegd tegen van de Belgen als dat bij jullie niet zo is)

jhl (0) PRO, 18 jaar geleden

Het spijt me het te moeten zeggen maar in ons belgenlandje krijgen de mecaniciens van de grote merkgarages stilaan een te grote nek en bek dat zij de enige zijn die aan hun auto's kunnen werken. Maar hoe verklaar je dan dat wij steeds MEER en MEER klanten binnen krijgen met nieuwe Toyota's, Opels enz. die het beu zijn omdat de merkgarage een klein defekt niet kan opsporen... spijtig belgenlandje, jammer

MBJ (0) PRO, 18 jaar geleden

Jan,met spijt moet ik je toetreden in deze uitspraak.
Uit ervaring moet ik je ook gelijk geven dat erin jou streek weinig gespecialiseerde mensen zitten die je info/hulp willen geven.Misschien het "gat in de markt" voor jullie streek?
Mvg
Marc

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Overig of stel zelf een nieuwe vraag.