Opel opel astra g: demonteren rechte koplamp

Bouwjaar: 1999

Ik wil mijn rechter koplamp vervangen omdat hij vol zit met vocht.bovenop zit hij vast met 2 boutjes. Als je die los hebt kan je de koplamp bewegen maar eruithalen niet, zit hij ergens nog meer vast of moet ik de bumper laten zaken of zie ik iets over het hoofd, wie weet het.

Marco

marco7111

Geplaatst door marco7111 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

opelpower8289 (0), 19 jaar geleden

Dat is niet zo moeilijk heb het ook al moeten doen omdat regeling kapot was. De 2 boutjes boven aan koplamp losdoen. Bumper losdoen dit kan je door de 2 stopjes boven op bumper eruit te halen (met een klein platte schroevendraaier stopjes omhoog klikken dan aan het rechterwiel 1 boutje in bumper losdraaien is normaal met tork van 20 als je u bumper volledig wilt afnemen aan de andere kant ook doen moet normaal niet. dan de bumper naar u toe trekken en hij is los.Aan onderzijde van lamp staat nog een boutje deze ook losdraaien. Om lamp gemakkkelijker te demonteren en monteren kan je eventueel u luchtfilterhuis demonteren. Strekkes van lampen aftrekken en je kan je licht uitnemen.

marco7111 (0), 19 jaar geleden

Bedankt Michel ga het proberen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.