Opel Zafira: deurpaneel demonteren

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900

Hallo beste forumleden,
Ik heb een probleem met de centrale deurvergrendeling achterste passagier links.
Mijn bedoeling was om eens de elektr. kabels te controleren maar krijg de raamhendel niet los ?
Kunnen jullie mij helpen ?
Alvast bedankt.

dakiam

Geplaatst door dakiam (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Zafira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

moderator (0) PRO, 13 jaar geleden

Denk eerder dat het probleem in de bedrading tussen deur en deurstijl zit. Bekend euvel bij deze auto's. Daarvoor hoeft de bekleding er niet af. De stekker kun je uit de deur halen. Vlak achter de stekker, in de thule richting deurstijl zit dan het probleem. Er is een reparatieset verkrijgbaar hiervoor. Even de 2 portierpennen er uit tikken en de portiervanger losmaken zodat de deur er uit kan. heb je meer ruimte om te repareren.

dakiam (0), 13 jaar geleden

[quote=moderator]Denk eerder dat het probleem in de bedrading tussen deur en deurstijl zit. Bekend euvel bij deze auto's. Daarvoor hoeft de bekleding er niet af. De stekker kun je uit de deur halen. Vlak achter de stekker, in de thule richting deurstijl zit dan het probleem. Er is een reparatieset verkrijgbaar hiervoor. Even de 2 portierpennen er uit tikken en de portiervanger losmaken zodat de deur er uit kan. heb je meer ruimte om te repareren.[/quote]
ok ga het vanavond eens bekijken , maar zou wel nog graag weten hoe je die raamhendel loskrijgt maar die zit echt vast .

moderator (0) PRO, 13 jaar geleden

Aan de achterkant van de raamslinger zit een veertje. Dus tussen slinger en deurpaneel. Deze moet er uit.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Zafira of stel zelf een nieuwe vraag.