Opel Omega: display

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Hallo ik heet Harrie en ik ben sinds vrijdag in het bezit van een opel omega 2.0 automaat bj. 1998.
Ik heb al eerder een omega gehad. Die heb ik toen weggedaan vanwege de hoge kilometerstand en de electronica problemen.
Wat is nu het probleem: Sinds zaterdag heeft de omega een probleem met de display. Het bedrijf waar ik de auto gekocht heb heeft voor mij een radio/cd-speler ingebouwd en zou zorgen dat dit via de display zichbaar zou zijn, omdat de radio/cd-speler zelf geen display heeft.
Nu alles is volgens afspraak gedaan. Toen wij wegreden functioneerde alles prima. Maar afgelopen zaterdag begon het probleem. De display viel uit en bleef uit tot zondagochtend. Toen ik de auto starte functioneerde hij weer. Maar vanochtend was het probleem er weer. De display ging uit en bleef tot nu toe uit.
Ik kan dan niet zien hoelaat het is, wat de buitentemperatuur het is, wat de datum is (als de radio uitstaat) en op welke zender de radio staat of welk lied via cd-speler en volume.
Wie kan mij helpen, hoe dit probleem kan worden opgelosd
b.v.d.

Harriehe

Geplaatst door Harriehe (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Omega? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 16 jaar geleden

even je radio eruit halen en kijken of de stekkers er goed inzitten,even eruit en weer erin zetten,lijkt op een los kontakt

Harriehe (0), 16 jaar geleden

bedankt voor je reactie. Ik heb contact gehad autobedrijf ,waar ik auto gekocht heb en heb voor vrijdag afspraak gemaakt. Zij willen kijken wat het probleem is. Afwachten wat dat opleverd.

kleijn (0), 16 jaar geleden

moet hij niet opnieuw ingelezen worden bij mij was dat wel zo

Harriehe (0), 16 jaar geleden

Nee de display functioneert wel als hij niet uitvalt, dus is ook de radiozender of cd-liedje zichtbaar op de display.
Ik heb vandaag bewust de radio uitgelaten en de display is niet uitgevallen. Zou er dan een loscontact zijn in de aansluiting van de radio, die dan ook er voor zorgt dat de display in z'n geheel uitvalt en dan zo maar weer eens een keer aangaat?

Harriehe (0), 15 jaar geleden

probleem is volgens mij nu opgelost. Garage heeft display uitgebouwd en door laten meten bij de dealer. Daar zijn alle contacten opnieuw gesoldeerd. Tot nu toe functioneerd hij weer prima.
Bedankt voor jullie reactie's

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Omega of stel zelf een nieuwe vraag.