Opel : dynamo

Bouwjaar: 1992

hallo hans.ik hab op het erf staan een opel combo.als ik hem start en hij loopt. blijft het accu lapje branden. nieuwe dynamo met oliepomp.geplaatst nu wil ik hem starten en geen laatstroom . zet ik contact uit ook niet. hoe kan dat wie weet hier raad op. en zit er meschien een rele tussen??? dat stuk kan wezen.

jaap4744

Geplaatst door jaap4744 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

Hans4037 (0) PRO, 19 jaar geleden

Jaap,
Is het een Opel met een japanse diesel er in dan zit er inderdaad een laadrelais tussen ,volgens mij zit dat ergens achter het dashbordkastje.

Hans

jaap4744 (0), 19 jaar geleden

klop hanst tis een jap 15 d waar van de verstuives aan de achter kant van het blok zitten, hans bedankt ik ga morgen veder zoeken

jaap4744 (0), 19 jaar geleden

hans moet ik dat er uit schroeven????

Hans4037 (0) PRO, 19 jaar geleden

dacht het niet Jaap zit ergens rechts bij de voetenruimte dacht ik maar misschien leest Opeltje het wel die weet de juiste plek wel.

Hans

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

inderdaad achter de kap in de a stijl aan de bijrijders kant of daarboven naast het dashboard kastje. die dan inderdaad geemonteerd moet worden.

Hans4037 (0) PRO, 19 jaar geleden

Zo zie je maar Jaap als je even wacht dan is Opeltje er met het antwoord.

Hans

jaap4744 (0), 19 jaar geleden

jongens alle maal bedank. ga morgen weer zoeken,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Overig of stel zelf een nieuwe vraag.