Opel Corsa sport 1.2: easy tronic

Bouwjaar: 2001

Hallo,

In mei had ik getankt. Ik wilde starten. Hij rommelde twee keer en gaf een F aan in het display. Na de accu leeg gehaald te hebben startte hij na 4 pogingen weer (door ANWB). Bij de garage konden ze niks vinden. Twee weken erna sta ik in de parkeergarage. Stap in en er gebeurt weer precies hetzelfde. Weer de F. Anwb krijgt m niet aan de praat dus ik word gesleept. Weer niks te zien bij de garage maar voor de zekerheid vervangen ze het easy tronic besturingssysteem waarvan de kosten gelukkig voor de service garantie waren.
Vorige week dinsdag sta ik voor het stoplicht. Valt ie ineens uit en krijg ik na drie pogingen om m te starten weer een F. Anwb heeft accu leeggehaald. Toen deed ie het weer. Ze hebben nu wel foutmeldingen gevonden en ze hebben de kruk as sensor vervangen. Maar de oude hebben ze in mijn auto gelegd voor het geval dat dat het niet is.
Kostte me wel weer 152 euro.
Mu schakelt hij tijdens de automaat rijden niet helemaal soepel over en zit ik bij elk verkeerslicht te bekijken waar ik mijn auto heen kan duwen. In de garage heb ik ook niet zoveel vertrouwen meer. Heeft iemand hetzelfde probleem gehad?? Ik heb het stuk van Siebolt even uitgeprint om achter de hand te houden voor mijn garage maar alle hulp is welkom!!!!

Alvast bedankt voor de moeite!!!

Met vriendelijke groet,

Bianca Tournier

P.s Bij mij valt de motor helemaal uit en blijft niet aan zoals bij Siebolt!!

Bianca1262

Geplaatst door Bianca1262 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Bianca1262 (0), 18 jaar geleden

Ja ben een meisje he!! Kan ook de module zijn geweest. Ze hadden inderdaad bij de eerste keer geen foutmelding gevonden. De laatste keer hadden ze er 6 geloof ik. Hij moet binnenkort voor een onderhoudsbeurt dus zal het meteen navragen of ze geupdate hebben!!! Bedankt!!!

groetjes Bianc

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.