Opel Corsa: egr klep vuil

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Dag mensen ,ik heb hier met regelmaat een opel corsa c waarvan om de haverklap de egr klep vuil is,het lampje brand dan en de motor slaat af of loopt beroerd,even de egr klep eraf pakken(5minuten werk) met omgebogen ijzerdraad in de klep doorsteken zodat hij open gaat staan en zuiver blazen en loopt weer als een nieuwe,tot weer voor een paar weken weer vuil allemaal roetkorreltjes,nou wordt hier wel alleen maar stadsritjes mee gereden,deze egr klep kan ik wel wegnemen en ijzerplaatje maken en afdichten maar dan kan ik de egr niet meer terugzetten omdat hier zo'n neus opzit,ik kan hem dan erlangs hangen met stekker eraan maar dan blijft het gele lampje branden opzich niet zo erg hij loopt dan perfect,of is hier nog een andere oplosing voor zodat ik hem erlangs leg en het lampje omzeil???

anoniem-1573996169

Geplaatst door anoniem-1573996169 (0) , lid sinds 23 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Renaultmonteurtje (0) PRO, 13 jaar geleden

MIL lampje kun je niet omzeilen. Tenzij je gaat tunen het het OBD gedeelte weg laat schrijven


Maar 1 oplossing,


LANGERE stukken gaan rijden

anoniem-1573996169 (0), 13 jaar geleden

ja dat weet ik heb ik ook al gezegd af en toe de snelweg en goed zuiverblazen dat ding maar ja,boodschappenwagentje snappie.

Renaultmonteurtje (0) PRO, 13 jaar geleden

je kunt een plaatje er voor maken, en dan een gat van ca 8mm er in maken, dan gaat als het goed is het lampje niet branden

maarten4874 (0) PRO, 13 jaar geleden

leg de keuze maar bij de klant. OF rijden met een brandend MIL lampje OF vaker op de snelweg en wat in toeren rijden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.