Opel Corsa 2017: Foutmelding

Bouwjaar: 2017, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: B14XER, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 66

Als ik opbras rij en ik sta bv Voorburg stoplicht en moet 2 min wachten dan slaat de auto in storing en slaat over naar benzine. Hij geeft aan dringend service Als ik dan nog even moet wachten gaat ook op benzine het motormanegment lampje aan. Hij tijd dan alleen op benzine, laat ik de auto even staan zijn de storingen weg en rijd hij ook weer op gas. Hij rijd goed er zijn al veel reparaties uitgevoerd maar deze storing gaat er na een jaar niet uit, om moedeloos van te worden. Laatste reparaties koppakking waterpomp en maar gelijk distributieketting laten doen. Autobus drie jaar oud, binnen de garantie was de bobine stuk, na de garantie kwam pas echt de ellende. Wie heeft er een idee wat het kan zijn ben voor het zelfde probleem al zo vaak naar de garage geweest.

Zjoeky

Geplaatst door Zjoeky (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

oldford (0) PRO, 3 jaar geleden

Als je een dag uitsluitend op benzine rijd, krijg je dan ook een storing?

Wat zijn de foutcode(ds) die uitgelezen worden? (Exacte tekst en/of nummer indien mogelijk.)
Van zowel benzine als van de LPG computer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.