Opel Astra: (geen) koelvloeistof temperatuurmeter Astra

Bouwjaar: 2007

beste, niet echt een probleem, en toch, ik denk mogelijk aan een astra te kopen maar ... ik ben iemand die veel kijkt op en rekening houdt met de koelvloeistof temparatuur. bvb rustig en braaf als nog koud enz. Hoe doen de "moderne" astrarijders dat zonder "metertje", wat ik trouwens echt een merkwaardige "besparing" vind. Hoe weet je dat motor op temperatuur is? dat hij bvb koud blijft omdat de thermostaat niet goed meer sluit? Welk zijn de signalen bij problemen als oververhitting ... een rood lampje als het al te laat is of is het beter geregeld??? bedankt voor jullie antwoord.

Paul(B)

Geplaatst door Paul(B) (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

longdude6634 (0), 15 jaar geleden

Hoe het zit weet ik niet exact, maar ik heb dit ook altijd erg vreemd gevonden. Nog mooier is een olietemperatuur meter, dan weet je helemaal precies wanneer je de motor mag belasten.... meten = weten!

gr. Arjan

Ps. losse meters zijn goed verkrijgbaar inclusief sensoren voor verschillende motoren

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.