Opel astra x18xe1: houdt in

Bouwjaar: 1999

Hallo iedereen!
Heft iemand oplossing voor de voortdurende probleem. Mijne opel astra bj. 1999 1800cc houdt in tot ongeveer +/-2100 toeren, soms is dat meer soms minder zovel op benzine als op gas. Auto op de snelweg rijdt normaal, gebruikt geen olie of koelvloeistoof, start prima enige wat kan ik u abnormaal vertelen is als ik wat harder rijd over de drempels lampje van motorstoring gaan aan voor minder als en seconde dan uit. Niemand in Utrecht een omgeving heeft een goede oplosing of ik kan die persoon niet te vinden. Opel delear Ijsselstein geen storing code, schoongemaakt hier schoongemaakt daar 100 euro kwijt ik had gevoel het is beter maar is niet. LPG inbouwer Bunnik zelfde verhaal geen storin code schoongemaakt hier en daar opnieuw 100 euro weg. Opel delear Utrecht is wij kunnen dat niet oplossen geen enkele storing code maar heeft vel 65 euro gerekend. Misschien moet u uw auto wat langer bij ons laten staan misschien kunnen wij binen tien uur oplossong vinden maar ok misschien niet. En dan vele andere onofficieele mensen met meer of minder kennis maar niemand komt met "hoofdprijs" goede oplossing.
Mensen uit problemcar helpt u mij please.

seza

Geplaatst door seza (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

seza (0), 20 jaar geleden

Verder bobineblok verwisselt met de donor astra 18 maar is niet beter.

Opeltje (0) PRO, 20 jaar geleden

probeer het gasklephuis eens te wisselen/reinigen...

dissen (0), 20 jaar geleden

of misschien de egr klep of onstekings probleem.

gr.dissen

seza (0), 20 jaar geleden

Heren ik dank u aan de moeite die u heft genomen. Het is bijna onmogelijk om te geloven het gasklephuis vas ONZICHTBAAR VIES!!!Het is opgelost "problemen met inhouden" gronding schoongemaakt gasklephuis met gewone wasbenzine. Vaandag terug naar de delear die heeft voorgesteld om te inbouwen aan "carterontluchting slang" zo een kunstof dingetje toesen om te niet meer kunnen vies maken gasklephuis. Iemand ervaring mee? Bij voorbaat dank.

Opeltje (0) PRO, 20 jaar geleden

ik heb er geen ervaring mee bij deze motor..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.