Opel Vectra: i500

Bouwjaar: 2000

dag iedereen ik heb laatst een i500 gekocht en ben zeer tevreden met dit exclusieve monstertje mijn vraag : heeft iemand hier info over ik bedoel echt over alles van de i500 het kan niet gek genoeg stuur maar door bedankt alvast mike.

i500

Geplaatst door i500 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Willem12089 (0) PRO, 19 jaar geleden

Zoek eens op google bijvoorbeeld

i500 (0), 19 jaar geleden

heb al veel rond gezocht maar eigenlijk nog niet veel gevonden .
ik heb me op de rai in amsterdam laten vertellen dat er naast een alternatief motermanegment ook een andere nokken as in is gestoken maar wat voor een ?
ik zou eigenlijk willen weten wat is er nu allemaal veranderd tenopzichte van de "gewone"vectra en waarin is het veranderd ik weet niet goed welke specifieke info ik zoek vandaar dat alles welkom is ik zal beginnen met op google bedank daarvoor alvast willem

i500 (0), 19 jaar geleden

ben op google wat tegen gekomen ik heb daar ook een argief van auto week gevonden en ik ben zo langzamerhand al redelijk wat tegen aan het komen thnx allemaal

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.