Opel Astra: Info display werkt niet na installatie nieuwe radio

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.7

Hallo,

ik heb voorbije week een nieuwe radio (meer bepaald een: kenwood DNX5220BT (navigatie)) geïnstalleerd maar nu zit ik met het volgende probleem dat mijn info display totaal geen informatie meer aangeeft zelfs geen datum en temperatuur. Bij mijn vorige sony radio kreeg ik de datum en temperatuur nog wel te zien op het display. De radio informatie (radio zender) is niet zo belangrijk voor mij.

Ik heb al gehoord dat je dan een draadje moet doorbruggen of dergelijke maar ik weet niet welke ofzo.

Iemand die mij kan helpen hierbij?

Mvg

Ghostje

Geplaatst door Ghostje (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Petje57 (0) PRO, 16 jaar geleden

Bij deze modellen geen dragen doorknippen! De display kan door de dealer anders geprogrammeerd worden zodat de info wel blijft staan.
Vraag me trouwens af of niet toevallig de lampjes stuk zijn Of dat er eenzekering stuk is gegaan met het (verkeerd?) aansluiten van de andere radio.......

Gr.

Ghostje (0), 16 jaar geleden

Het display werkt nog heel zeker wel, volgens mijn auto garage is het gewoon een kwestie van ergens een brug te leggen dacht ik maar in mijn vorige radio ging dat automatisch. Bij deze moet ik het dus manueel aanpassen vermoed ik maar echter weet ik niet direct van buiten welke draden daarbij betrekking hebben.

Petje57 (0) PRO, 16 jaar geleden

Zoals gezegd: niet met de bedrading gaan klooien !! Niets overbruggen. Gewoon even bij de dealer anders laten inprogrammeren.

Gr.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.