Opel Astra: intercooler

Bouwjaar: 2000

hallo ik rij met en opel astra van het jaar2000 het in nen 17dti.turbo diesel met inspuiting hij heeft 75pk nu was mijn vraag kan ik op mijn motor een intercooler plaatsen??
want ze hebben mij gezegt dat ik daar toch en aantal pks meer mee heb?? mvg kurt

kurt6413

Geplaatst door kurt6413 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kurt6413 (0), 18 jaar geleden

hallo speedy bedankt voor uw antwoord inderdaad het klopt er zit al en intercooler op maar zo het kunnen dat ik een grootere intercooler moet plaatsen voor meer pk want het is wel nen kleinen intercooler hoor dat er standaart op zit?? mvg kurt

Willem12089 (0) PRO, 18 jaar geleden

Als een grotere intercooler geplaatst word, zal er ook een aanpassing aan de inspuiting moeten gebeuren ivm dat de pomp op deze intercooler is afgesteld.

Willem

jan-marc (0), 18 jaar geleden

laatst heeft een vriend van mij zijn motor laten chiptunen (zal ik zelf zeer afraden maar ja....) hij heeft dus ook het computermannegement aan laten passen + een VEEL grotere intercooler laten plaatsen. heeft hier veel vermogen mee gewonnen maar ook vlink wat euro's kwijt geraakt. zal dit dus afraden! succes

Mark7250 (0), 18 jaar geleden

Jan-marc kan jij mij precies vertellen wat hij gedaan heeft met zijn auto. Ben met het zelfde geval bezig voor mij zelf en kan veel info wel gebruiken. Mijn auto is ook gechiptuned en nu wil ik ook mijn intercooler gaan vergrote. Alleen hoe veel groter of welk model is allemaal erg vaag dus vandaar mijn verzoek. Ik rij zelf een Astra Station 17 dti uit 2000.

Hoor het graag van jou.

Groet,
Mark

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.